Sunday, December 30, 2012

Manjakan diri di The Bunga Spa, Setiawangsa

Hari ni aku pegi spa di setiawangsa. Arina dah book kan tempat untuk kami memanjakan diri kat situ. Pukul 10am sampai kat situ. Kami book pakej dlm promosi, Pakej chocolate gitew. Pakej ni termasuk :
  1. Foot bath
  2. Sauna Herba
  3. Body Massage
  4. Lulur chocolate
  5. Normal Facial
Semua ni dapat dengan harga RM170, katanya harga asal dlm RM260. So pukul 2.30ptg baru selesai. Agak lama la kami duk situ. Daripada staff situ makan pagi, kitorang nak balik, dia da nak makan tengahari lak. overall treatment badan kat situ aku berpuas hati. Untuk facial pulak, normal facial ni, aku rasa biasa-biasa saja.

Staff yang mengurut kami tadi pun friendly la.

No comments:

Post a Comment