Sunday, June 16, 2013

Kedah 160613

Hari ni da sampai Kedah. Tengahari tadi check out kat Penang and pi lunch ngan adik ipar aku sekeluarga. Semalam tak sempat jumpa, so hari ni la pi makan. Diorang bawak aku and H makan ket Kampung Pertama. Masa duk folo kereta dia, aku ngan H da berteka-teki nak makan mana ni.. cam jauh je. Lalu ikut Permatang Pauh bagai.. and akhirnya sampai ke Kedai Makan Nasi Campur Permai Tepian, Kampung Pertama. Masa nak sampai tu punya la banyak kereta parking.. kitorang siap ingat ada kenduri kawin kat situ. Tapi sebenarnya da sampai ke kedai makan yang dimaksudkan. Perghhh ramai giler manusia, siap kami kena tunggu org selesai makan baru leh dapat tempat.
 
Biras aku and H pi pilih lauk, aku ngan adik ipar duk sembang2 je. Tu dia... laki2 ni amik lauk, penuh meja. hohoho teruja ngan lauk yang banyak. Lauk2 pun best. Kari kepala ikan lagi, mentang2 la kat Penang. :) Nasi putih kat sini free je, tak kisah nak makan seperiuk pun, dia hanya caj lauk, and surprisingly murah giler.. punya la penuh meja kami amik lauk tadi.. kira2 hanya RM50 je. Kalau ada kat KL kedai camni sah2 aku buat kedai tu as dapur kedua aku.. :)
 
Now sorang2 kat hotel room, tadi mcm sedih je...poyo plak.. dulu beres je sesorang. Now bila dah kawin, bila kena duk sorang2 camni.. mcm empty.. :( . H dah balik tadi, aku hantar dia kat airport Alor Setar. Kali ni lak dia nak kena attend training. huhu. Tak la jauh sangat daripada town, aroung 10km gitu je kot. Tq to GPS la. Sekarang da kurang sedih skit. Tunggu masa nak sleep. Esok meeting pagi2. pas meeting leh drive balik key elll.. :)

Ok la.. nak sleep dulu.

Note : I miss my H soooo much. :) mood : gediksss

No comments:

Post a Comment