Thursday, April 4, 2013

My new goldfish- 2 April 2013

Alhamdulillah, At last dapat jugak kereta pertama. Maklum sebelum ni, pooh ialah pemberian daripada ayah.  Tapi disebabkan pooh tak sihat sangat and aku da fobia nak bawak. So aku buat keputusan nak beli kereta lain. Setelah difikir2, tanya pendapat H, Kengkawan.. so aku decide untuk beli preve. Altho ada yang ckp y preve, y tak almera, y tak vios.. jawapannya.. aku just nak preve. Aku hope preve ni, maintenance nanti tak mahal memandangkan kereta nasional. And aku bukan la nak drive preve ni untuk berlumba ke apa.. bak kata H, drive nak pi Brickfield je. :)
 
2hb April, Salesman Proton dah call.. cakap kereta boleh amik. Yoohoooo.. Happy. :) So lunch hour, aku pi ngan H. Sian dia, sbb sepanjang takde pooh, aku bawak demok.. and H kena bawak motor pi keje. Dah la petang2 ujan je lately ni. So now, aku da tak kaco demok.

My new car.. Goldfish

H Tengah check goldfish
 
Btw, tgh pk2 nak bagi nama apa kat kereta ni.. so aku decide nak bg nama goldfish. My goldfish :)

No comments:

Post a Comment