Thursday, March 28, 2013

22.03.2013 - My Big Day

Alhamdulillah, tanggal 22.03.2013 aku sah menjadi isteri kepada Mohd Hafizu. Segala yang dirancang berjalan dengan lancar. Majlis nikah berlangsung pada jam 1030am, Jumaat. Resepsi dibuat hari yang sama, iatu Jumaat dan sebelah petang, after solat jumaat. Penat dengan persiapan majlis, aku leh senyum lega lepas segala selesai.

Majlis sambut menantu pula diadakan pada 23.03.2013. Majlis dirumah H pun berlangsung dengan lancar, alhamdulillah. 2 malam aku dirumah mertua. Not bad, altho aku x pernah ramai2 macam tu, tapi rasanya aku ok je. Maklum family aku x sebesar family H. So pasni kena la belajar nak bergaul mesra ngan semua org ;).

Majlis kat umah aku, boss2 aku dan kengkawan ramai yg datang. Sama jugak dengan kawan H. And x sangka juga, sampai jugak cik yeen n suami ke umah H, walaupun jauh. Sanggup travel dari jb.

Tq pada semua yg dtg memeriahkan majlis kami.



After nikah :)


Pelamin .. altho tersalah hantar.. tapi aku terima je la.


With Arina. Orang kuat yang banyak membantu aku.. tq sbb fly semata2 nak temankan aku. :)


With Cik Yeen.. tq jugak sbb sampai ke majlis.. belah joey. Jauh2 dari JB pun sampai..


Bersama family aku


Bersama family H

No comments:

Post a Comment