Saturday, March 16, 2013

Cuti kawen

Now da kat kg. Sabtu , pukul 3 pagi sampai. Balik dengan Fakhrul. Penuh barang bawak balik..huhu. Susah juga preparation kat kl, majlis kat tempat lain. Kena buat checklist betul2. Kalau tertinggal, alamatnya kena la beli baru..huhu.

Tadi aku start buat doorgift lagi. Gigih sungguh sampai terkena glue gun...huhu.. Sakit bangetttt..tapi sbb mmg rajin sgt nak buat..redah je la. Butik pengantin pun da pegi tadi.

Lambatnya setel semua ni. Lagi tak berlangsung majlis, lagi tu la ada je benda nak buat and otak berfikir. Huhu.

Pelamin pulak da siap pasang. Ahad mlm dah pasang. Gile awal.. Tapi aku malas nak reschedule sbb kesian lak dengan org yg pasang pelamin, katanya banyak sangat job, sampai kena pasang awal2. So takpe la. Kalau kita senang kan org, org pun senangkan urusan kita jugak. One more thing,, diorang silap hantar pelamin. Pun aku x kisah.. Janji kaler tak salah. Huhu.

So kat bawah ni aku nak letak je pic preparation aku nak tawen ni.. And tak lupa tgn aku kena glue gun tu. Tanda kawen.huhu




Tanda, kena glue gun huhu



Gelas Ikea, after dihias.. ni untuk tetamu belah H yang datang nanti.


Hantaran, in progress


Arissa


Bilik Pengantin. Simple sahajorkkk

No comments:

Post a Comment