Thursday, February 7, 2013

Wedding card - done

Semalam dah amik kad kahwin di Pertama Complex, My one card nama kedai yg aku tempah kad ni. Dah call siap2 takut diorang tutup kedai. Jalan jam nak kesana. Hati da cuak kalau pi2 tutup, alhamdulillah, 6.40 sampai dan berjaya collect kad tersebut.

Perut lapar, aku yg tgh diet katanya ni sempat singgah kat Pizza hut kat Maju junction. H nak makan situ, aku yg tgh lapar ni, tolak batu dan kayu je..huhu..Btw, boleh tahan la resepi baru Pizza.. Lupa apa nama pizza tu, tapi yg ada ketam n ceri tu.. 3 daripada 5 bintang for the taste.. Tapi aku ska minumannya.. Passion fruit.

Kat bawah ni rupa kad aku.



No comments:

Post a Comment