Sunday, September 18, 2011

Call from mom

Yesterday punyala bz.. all the way to my fren's open houses. Makan punya la BANYAK... huhu. So today terus puasa balik. Semalam jugak got a called from mak.

- Mak ada bagi no telefon pada one guy ni, dia nak kenalan dengan awak. Ayah pesan, kalau that guy call, cakap baik2.


Aku ya kan je. Ermm.. Mak and ayah da tak harapkan my bf pun. Aku tau mereka da tanak layan pun mamat ni a.k.a my bf yang lembab ni. So do i pun. Just i dont have any choice now. Aku tau mak n ayah nak sangat aku kawin cepat memandangkan my brother nak kawin bulan 7 tahun depan. Huhu... I feel sad but maybe tu jodoh adik. So i have to accept it.


Untill today, takde panggilan telefon lagi. Aku berdebar. Dalam hati mintak jgn ada call tu. My bf mcm biasa just texting me.. saying that he love me.he miss me.. Just that.. No action nak lebih dari tu. He did not know that aku da tawar hati, family aku da tak ska dia.. Ermm ntah apa la nak jadi ngan bf aku tu. Entahla.


Last week jugak, my so called "friend" suh aku tinggal my bf. Katanya tak de guna tunggu. Dia tak tahu ke selama ni i open my heart pun. Tak de nya aku tgu my bf semata. Huh.. manusia ni pelik. She got prob with his bf, then wanna interfere in my relationship. Perasan bagus pun ye. You just care bout ur relationship, mind our own biz la. Huh.

No comments:

Post a Comment