Friday, April 10, 2015

Blood Test kedua -LPPKN

Pada 2 April lepas aku sekali lagi ke LPPKN. Kali ni untuk blood test kali kedua, untuk hormone. H tak perlu buat test ni. Just aku je. Aku sampai dalam pukul 12 tengahari dan terus menunggu nombor aku dipanggil.
 
Masuk dalam bilik nurse untuk amik sample darah. Kali ni hazab huhu.. 3 kali dan 3 tempat cucuk nak carik blood vein aku. Akhirnya amik kat tangan huhu.. Demi zuriat, aku tahan kan sengal2 itu..:)
 
Bayaran yang dikenakan untuk ini hanya RM20. Btw ini adalah CD21 dan aku turut membawa result HSG aku untuk simpanan LPPKN. Untuk film tu plak, bawak masa jumpa doctor nanti. Bila nak jumpa doctor? Tunggu 1st day period baru call LPPKN untuk set date with doctor.
 
Tunggguuuuu :)

2 comments: