Wednesday, September 24, 2014

Bersiaran kembali

Huhu.. Funny pasal aku ni. Lama tak update blog because forgot password. huhu. Macam mana baru bermimpi dan mendapat ilham baru ingat my password and now can log to blog :)
 
Tengok2 tadi ada yang bertanya berkenaan KL City Airport yang aku ada citer sebelum ni. Hope orang yang bertanya tu dah mendapat jawapan la. Memandangkan soalan di ajukan pada Julai. Sorry sangat2.
 
Banyak je yang berlaku sepanjang aku tak hapdate kat sini. Last month sangat sibuk dengan kerja and ditambahkan lagi dengan adik ipar aku yg bongsu kawin :) Alhamdulillah. Tahniah pada adik ipar ku Abd Fatah dan isterinya Siti Rahmah :)
 
Banyak je nak update ni, so kena fikir dulu what to update kan. So stop sini dulu. And dah salin password blog siap2 supaya aku tak lupa lagi..huhu

No comments:

Post a Comment